Eating habits- étkezési szokások

Eating habits
Eating is not just necessary to survive.
It's also an art. When you buy a piece of raw meat and make a delicious meal out of it, you are being creative. A lot of people spend most of their lives in the kitchen. Some enjoy cooking for other people. So, what are the basic things to know about food? This isn't to categorise you or to make you feel guilty about your eating habits; it's more like a friendly talk.
How many of us have a real breakfast before starting their working day? If you are among those who never do, then here comes our first piece of advice. Never work on an empty stomach! Health experts suggest that the weakness felt by some of us in the hours before lunch could be reduced by having breakfast. Of course, tea or coffee alone doesn't constitute a good breakfast. Now, let's move on to lunch. In some countries this is the main meal of the day. First, they have a soup followed by a main course, which is usually meat and vegetables. Sometimes they finish with a dessert. They might even have a rest after such a heavy meal. In other countries, however, people work all through the afternoon, and a big lunch is a luxury. But that's not a problem. You can do whatever you like as long as you eat something early in the afternoon. If you don't, you'll most likely get hungry later and have a snack. And don't do that! Snacks are the worst thing for your health.
They ruin your appetite, and upset your digestion. Next is dinner. If you have a good lunch, all you need is a light dinner. But don't go to bed immediately!

 

Étkezési szokások
Az étkezés nem csak az életben maradáshoz szükséges. Egyben művészet is. Ha veszel egy darab nyershúst és csodás lakomát csinálsz belőle, akkor kreatív vagy. Legtöbb ember élete nagy részét a konyhában tölti. Egyesek szívesen főznek másoknak. Tehát mik az alap dolgok, amit az élelemről tudni kell? Ez nem sorol be egy speciális csoportba, vagy késztet rá, hogy bűntudatod legyen az étkezési szokásaid miatt, ez inkább egy baráti beszélgetés. Hányan reggelizünk mielőtt a munkát megkezdenénk? Ha azok között vagy, akik soha sem teszik, akkor itt az első tanácsunk. Soha ne dolgozz üres gyomorral!
Egészségügyi szakemberek szerint, az ebéd előtti órákban a sokunk által tapasztalt gyengeség csökken, ha reggelizünk. Természetesen, a tea vagy a kávé magában nem ugyanaz. Most jöjjön az ebéd.
Néhány országban ez a napi főétkezés.
Először levest esznek, amit a főfogás követ, ami általában húsból, zöldségekből áll. Néha desszerttel zárják.
Még egy ilyen nehéz étel után pihenhetnek is.
Más országokban azonban az emberek egész délután dolgoznak és nincs idejük az evésre. De ez nem probléma. Csinálhatsz amit akarsz, amennyiben kora délután eszel valamit. Ha nem, akkor később éhes lehetsz és jöhet a gyorsevés. Ezt ne tedd!
A gyorsétkezés a legrosszabb, amit magaddal tehetsz. Tönkre teszi a diétádat és elveszi az étvágyadat. Következik a vacsora. Ha kiadósan ebédelsz, akkor elég egy könnyű vacsora. Ne aludj el rögtön vacsora után!