Hungary - Magyarország

Hungary
Why Hungary?
It might not be the time of year when you plan your holiday but assuming it is, have you considered Hungary?
Why? Why not? If you've never been to Europe, then it's about time you came, and there is no better place to start your trip from than Hungary. If you've already been to Europe you might still enjoy a second visit.
This time you'd be introduced to a one thousand one hundred-year-old culture. How often do you get such offers? There is no room here to list names and numbers, I'm afraid these need lots of books.
However, a tour around Hungary is far from boring. Even the hard to please will be left speechless by the scenery. Though not as big as some neighbouring countries, still of great importance. Geographically, Hungary is situated right in the heart of Europe.
It's location had made its inhabitants warriors, and destined them to fight one battle after another.
Only when truces were declared was there a time for building and settlement. When aggressors threatened, heroism was called for.
From a historical point of view it's the fruit of migrant tribes who chose to live it the hard way, the Magyar.
They had their share of sorrow and suffering under the rulership of several invaders but they still managed to hold on to their own particular way of life.
They have also survived many brutal regimes, as well as the losses and devastations of two world wars, but despite all this they have clung to their identity. There aren't many places now in the world where you're greeted as a guest deserves, and treated like one of the family. That's a major reason why you'll enjoy your stay in Hungary. A country that has hosted kings and princes knows how to treat you royally!


Magyarország
Miért éppen Magyarország?
Talán nem éppen most van itt az ideje, hogy megtervezd a szabadságodat, de ha mégis, fontolóra vetted már Magyarországot? Miért? Miért ne? Ha még sohasem voltál Európában, akkor már itt az ideje, hogy gyere és nincs jobb hely Magyarországnál, ahol elkezdheted. Ha pedig már voltál Európában, még mindig élvezheted a második látogatást. Ezúttal megismerhetsz egy ezeregyszáz éves kultúrát. Milyen gyakran szoktál ilyen ajánlatot kapni? Most itt nincs hely arra, hogy neveket és számokat soroljunk, hiszen ehhez sok könyvre lenne szükség. Mindenesetre egy magyarországi kőrút egyáltalán nem unalmas. Még akit nehéz meggyőzni, az is a látványtól elnémulva távozna. Nem olyan nagy, mint néhány szomszédos ország, de a jelentősége még így is óriási. Földrajzi szemszögből nézve, Magyarország Európa szívében fekszik. Ez az elhelyezkedés lakóira harcos szerepet osztott és a sors úgy rendelte, hogy egyik csatát vívják a másik után. Csak miután fegyverszünetet kötöttek, jött el az építkezés és a letelepedés időszaka. Mikor támadók fenyegették őket, a hősiesség korszaka következett. Történelmi szempontból nézve, a nehéz életmódot választó, vándorló törzsek leszármazottja, a magyar. Kivették részüket a bánatból és a szenvedésből, a különböző betolakodók uralma alatt, de ez csak erősítette bennük az eltökéltséget, hogy kitartsanak a saját életmódjuk mellett. Túlélték számos párt uralmát, a két világháborút, veszteségeket, de ennek ellenére nem vesztették el egyéniségüket. Nincs sok olyan hely a világon, ahol a vendégnek kijáró módon üdvözölnének, s mint családtagot fogadnának. Ez a fő oka, amiért élvezni fogod magyarországi látogatásodat. Egy olyan ország, amely királyokat és hercegeket is megvendégelt valaha, biztosan tudja, hogyan nyújtson neked királyi ellátást!